De 5 meest voorkomende Luxe Wimperlift fouten en hoe ze te vermijden

De 5 meest voorkomende Luxe Wimperlift fouten en hoe ze te vermijden

Kent u ook deze problemen met wimperlifting?

Soms werkt de wimperlift goed en krijgen de wimpers een geweldige krul en soms werkt het om onbekende redenen helemaal niet.

Na de wimperlift zien de wimpers er rommelig uit en is de krul in de wimpers onregelmatig.

Na de behandeling zijn de wimpers gebogen, je bent geërgerd en teleurgesteld omdat je geen geweldig wow-effect hebt bereikt.

Je kunt niet verklaren waarom de Luxe Wimperlift soms wel en soms niet werkt, omdat je de behandeling altijd op dezelfde manier uitvoert. Daarom ben je gefrustreerd en wanhopig en weet je niet wat je verkeerd doet.

Hoe vermijd je de meest voorkomende fouten bij het liften van wimpers?

Op het eerste gezicht lijkt wimperlifting gemakkelijk en snel te leren. Je hoeft de wimpers immers alleen maar te fixeren op de siliconenpad, de lotions uit te smeren, de wimpers te kleuren en dat is het. Wat kan er misgaan? Toch gebeurt het vaak dat nieuwkomers fouten maken bij het optillen van hun wimpers en dat het resultaat niet zo mooi is als ze hadden gewild. Dan krijgen de wimpers geen krul, wordt de krul onregelmatig of zien ze er rommelig uit na de wimperlift. Daarom hebben we de 5 meest voorkomende Luxe Wimperlift fouten voor je op een rijtje gezet. Hier leggen we uit wat de gevolgen zijn en hoe u ze in de toekomst kunt vermijden. Zodat je altijd een geweldige wimperlift voor jezelf en je vrienden of familie tevoorschijn kunt toveren.

 

Wimperlift fout nummer 1: De siliconen pad zit te ver op de binnenste hoek

Het siliconen kussentje zat niet goed op het ooglid en stak te ver naar de binnenste ooghoek. Dit laat een paar kleine wimpers in de binnenste hoek bloot.

Het gevolg is dat een paar wimpers in de binnenste hoek niet op de pad vastzitten en gekleurd zijn. Het gevolg is dat deze wimpers uiteindelijk gewoon uitsteken en het resultaat ziet er niet mooi uit. Vooral als je van nature blond bent en je wimpers ook blond zijn, zal het lijken alsof je een paar wimpers mist in de binnenste hoek.


De oplossing: breng het siliconenkussentje zo dicht mogelijk bij de binnenste ooghoek aan, zodat de kleine wimpers ook aan het siliconenkussentje in de binnenste ooghoek worden gefixeerd. Controleer ook of een paar wimpers niet onder het siliconen kussentje verstopt zitten en haal ze er voorzichtig uit met de wimpertool of een microborstel.

 

Wimperlift fout nummer 2: De siliconen pad is te ver weg van de wimperlijn

Als je het siliconenkussentje te ver van de wimperlijn hebt geplakt, kunnen de wimpers uitzakken als je het siliconenkussentje verwijdert. In dat geval kan de krul in de wimpers niet werken of krijgen de wimpers een onregelmatige krul.


De oplossing: Het is heel belangrijk dat u het siliconenviltje zo dicht mogelijk bij de wimperlijn plakt en ervoor zorgt dat er geen lucht tussen het siliconenviltje en de wimperlijn blijft. Het siliconen kussentje moet zo dicht mogelijk bij de wimperlijn worden geplakt.

 

Wimperlift fout nummer 3: De siliconen pad is vastgelijmd aan de wimpers

Als je de siliconenpad op de wimpers plakt, krijgen de wimpers een lelijke plooi aan het einde. Vooral na een paar weken, als de wimpers wat meer gegroeid zijn, valt deze lelijke plooi nog meer op.


De oplossing: Ook hier moet je ervoor zorgen dat je het siliconenkussentje zo dicht mogelijk bij de wimperlijn plakt en niet op de wimpers. Trek hiervoor het ooglid iets omhoog zodat u de wimperlijn kunt zien en plaats het siliconen kussentje zo dicht mogelijk bij de wimperlijn op het ooglid.

 

Wimperlift fout nummer 4: De wimpers waren niet goed uitgerekt

Soms kan het gebeuren dat er lucht zit tussen de wimpers en het siliconen kussentje. Dan zijn de wimpers niet goed uitgerekt. Of de krul in de wimpers werkt niet, de wimpers zakken uit of hebben een onregelmatige krul.

De oplossing: Je kunt zelf controleren of je de wimpers goed hebt aangespannen door met de wimpertang tussen de wimpers en het siliconen kussentje te reiken. Als u ziet dat de wimpers los zitten en van het siliconekussentje komen, zijn de wimpers niet goed gespannen op het siliconekussentje. Zorg altijd voor een goede spanning op de wimpers. De wimpers moeten echt strak op het siliconen kussentje zitten. Er mag geen lucht zitten tussen de wimpers en het siliconen kussentje.

 

Wimperlift fout nummer 5: De wimpers liggen gekruist op het siliconen kussentje

Als je de wimpers niet goed gescheiden hebt op de siliconenpad, kunnen ze elkaar kruisen. Dan zien ze er ongeorganiseerd uit, soms hebben ze een knik en soms zijn de uiteinden ook verbogen. Het resultaat ziet er dan niet mooi uit.


De oplossing: zorg ervoor dat de wimpers gelijkmatig naast elkaar op het siliconenkussentje worden geplaatst. Om gekruiste wimpers te corrigeren, breng je een beetje lijm aan op de wimpers en corrigeer je ze met de wimpertang. Zo komen de wimpers netjes en naast elkaar op het siliconen kussentje terecht.