Welkom bij Luxe Cosmetics, jouw one-stop shop voor revolutionaire schoonheidsproducten. Wij veranderen wat als mogelijk wordt gezien, vanuit het comfort van je eigen huis.


ONZE GROOTSTE WHY

De moderne beauty-industrie is vaak schadelijk voor onze fysieke en mentale gezondheid en voor het milieu. Luxe Cosmetics is van mening dat niemand zijn of haar gezondheid of principes zou moeten opgeven om er mooi uit te zien. Sterker nog, wij geloven dat hoe gezonder en efficiënter je bent, hoe beter je je voelt. Daarom wilden we een andere benadering van schoonheid nemen.


Wij zijn overtuigd van natuurlijke, eenvoudige en directe schoonheid. Iedereen zou er immers graag elke ochtend AWESOME uit willen zien en wij streven ernaar om dat voor iedereen mogelijk te maken.

Onze missie is om gemakkelijk te onderhouden, no-fuss producten te creëren die je er dag na dag zelfverzekerd uit laten zien.


Daarom produceren we hoogwaardige cosmetica voor wimpers en wenkbrauwen. Onze producten hebben verschillende prijzen gewonnen en zijn in het laboratorium getest. Al onze producten zijn veganistisch en cruelty-free.

We streven er elke dag naar om elk aspect van ons merk en onze klantervaring te verbeteren. Als je denkt dat we op een bepaald gebied kunnen verbeteren, wat het ook is, neem dan contact met ons op! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en kritiek en horen graag wat je te zeggen hebt!"