Fouten in wimperlifting: gekrulde of sterk gekrulde wimpers herstellen

Fouten in wimperlifting: gekrulde of sterk gekrulde wimpers herstellen

5 stappen voor een perfecte luxe wimperlift Fouten in wimperlifting: gekrulde of sterk gekrulde wimpers herstellen Waarom vallen wimpers soms uit na een wimperlift?

Als de wimpers er gekruld uitzien omdat ze aan de uiteinden gekruld zijn, heb je met deze Luxe wimperlift-fout helaas precies het tegenovergestelde bereikt van wat je eigenlijk wilde bereiken: de wimpers lijken nu nog korter dan voorheen. Je bent nu teleurgesteld en ontevreden omdat je geen mascara meer kunt aanbrengen. Hoe kon dit gebeuren? Wat kun je nu doen? U kunt de antwoorden hier vinden.

 

Het siliconenkussen was te klein

De juiste grootte van het siliconen kussentje is heel belangrijk om fouten bij de wimperlift te voorkomen. Alleen als u de juiste maat kiest, kunt u een geweldig wow-effect bereiken.

Als u echter een te klein siliconenkussentje kiest, kunnen de wimpers er gekruld uitzien en zal de krul in de wimpers er onnatuurlijk uitzien.

Natuurlijk hangt de krul in de wimpers af van de keuze van de grootte van het siliconen kussentje. Gebogen siliconen pads geven meer krul aan de wimpers, maar nemen wel wat van de lengte weg. De platte siliconen pads daarentegen geven optisch meer lengte aan de wimpers. Dit past goed als de klant vrij korte wimpers heeft en een open blik wil.

Iedereen is individueel en heeft wimpers van verschillende lengte en dichtheid en verschillende wimperstructuren. Om voor elk type wimper de juiste maat siliconenkussen te kunnen kiezen, moet uw voorraad goed gevuld zijn.

 

De belichtingstijd voor de lotions was te hoog ingesteld

Het is heel belangrijk om voor elk type wimper de juiste belichtingstijd te kiezen. Zoals we al hebben gezegd, hebben we allemaal verschillende wimperstructuren en dus verschillende belichtingstijden nodig. [De inwerktijd hangt af van de structuur en textuur van de wimpers. Volg altijd de instructies van de fabrikant en de kamertemperatuur. De instructies van de fabrikant voor de inwerktijd van de lotions verwijzen naar een kamertemperatuur van ongeveer 21-25 graden].

 

De lotions werden niet goed verdeeld

Een andere oorzaak van gekrulde wimpers kan zijn dat je de lotions volledig op de wimpers hebt aangebracht - van wortel tot punt - en er niet voor hebt gezorgd dat er een ruimte van ten minste 1 mm tot de wortel overblijft. Niet alleen kunnen de wimpers er gekruld uitzien, maar de uiteinden van de wimpers zullen beschadigd en droog zijn.

 

Hoe sterk gekrulde wimpers bijwerken

In dat geval moet je niet nog een wimperlift doen. De wimpers zijn gebroken en kunnen niet worden geverfd. De kleur droogt de wimpers ook een beetje uit. Gebruik in plaats daarvan microborstels en lotions om afzonderlijke wimpers recht te trekken.

Zo hebben we het gedaan: met 2 microborstels en een beetje Lifting Cream, de eerste lotion, hebben we de afzonderlijke wimpers van beide kanten rechtgetrokken, d.w.z. met een microborstel van onderen en een tweede van boven. Zo hebben we de wimpers voorzichtig van beide kanten rechtgetrokken om ze weer recht te krijgen. We hebben dit 7 tot 10 keer herhaald.

Neem dus 5 tot 7 wimpers tegelijk en maak ze recht door ze recht te trekken met microborsteltjes en 7 tot 10 keer crème op te tillen. Laat de lotion vervolgens ongeveer 1 tot 2 minuten zitten. Kam vervolgens de wimpers met het wimperborsteltje van boven naar beneden om de eerste lotion te verwijderen. Maak vervolgens beide kanten van de wimpers schoon met twee droge wattenstaafjes. Herhaal dit tot je alle wimpers hebt rechtgezet.