FAQ

Verzending, Retourzendingen & Garantie

Bent je ontevreden over het resultaat of over jouw product? Geen probleem. Schrijf gewoon een e-mail naar ons serviceteam viasupport@luxecosmetics.nl. Daarna zal het team jouw probleem in een paar minuten oplossen en je 100% terugbetalen.

Wij hebben het volste vertrouwen in onze Luxe Cosmetics producten en weten dat u absoluut van je nieuwe wimpers zult houden! Daarom bieden wij een 30 dagen geld-terug-garantie!

Onze producten zijn dermatologisch getest, dierproefvrij en 100% veganistisch.

Hoe lang duurt de verzending?


De levertijd naar Nederland is momenteel 7-12 werkdagen. U vindt de details in onze leveringsinformatie.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra wij uw pakket verzenden, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer. U kunt uw bestelling gemakkelijk volgen op onze website. Ga daarvoor naar VERZENDINFORMATIE en vul gewoon uw emailadres en bestelnummer in, en u hebt alle informatie in één oogopslag.


Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Uw terugbetaling wordt vrijgegeven zodra wij uw bestelling verwerkt hebben. Dit duurt meestal een paar minuten nadat u contact met ons heeft opgenomen. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening of de kaart die voor de aankoop gebruikt is. Houd er rekening mee dat terugbetalingen met een creditcard langer kunnen duren om te verwerken. Wij proberen alles zo snel mogelijk voor u te verwerken, maar terugbetalingen kunnen bij afzonderlijke banken langer duren.

Uw gegevens worden overgebracht via een beveiligde SSL-verbinding en zijn dus onderworpen aan de meest recente veiligheidsnormen. Het doorgeven van uw gegevens houdt op geen enkel moment een risico in. Uw veiligheid is onze grootste zorg!

Wat is een Luxe Wimperlifting precies?

De Luxe Wimperlifting is een natuurlijk alternatief voor kunstwimpers, waardoor u twee keer zo lange en twee keer zo dikke wimpers krijgt en een prachtige krul. 

Uw lange, volle en natuurlijk gebogen wimpers blijven tot 8 weken zitten. Tegelijkertijd hoeft u niet langer uw toevlucht te nemen tot schadelijke wimperkrullers of kunstwimpers.

De Luxe wimperlift geeft uw wimpers meer volume,dichtheid en krul op een goed verdraagbare manier. 

Met de wimperlift worden uw wimpers licht verlengd en gevormd - voor een liftend effect dat onmiddellijk uw perfecte oogopslag creëert. 

De behandeling is volkomen veilig,pijnloos en dermatologisch getest.

Hoeveel toepassingen heeft de Luxe Wimperlifting Set en wat is de houdbaarheid?

Eén Luxe Wimperlift Set heeft 3 applicaties en gaat 6-8 maanden mee. De houdbaarheid is 2,5 jaar.

Wat zit er in een set?

3x Luxe wimperlotion
Versterkt de natuurlijke krul van jouw wimpers.

3x Luxe fixatie
Fixeert de nieuwe volumineuze krul van uw wimpers.

3x Luxe verzorging
Geeft jouw wimpers nieuwe vitaliteit, zodat ze op natuurlijke wijze mooi groeien.

1x Luxe wimperlijm
Bevestigt jouw wimpers aan de lifting pads.

10x Luxe wimper pads (5 Maten)
Ze geven jouw wimpers de gewenste nieuwe krul, 5 verschillende sterktes - voor elk wat wils.

3x Luxe Reiniger & Lifting Tool (Y-vorm)
Wordt samen met de cleanser gebruikt en ook om de wimpers op de siliconen pads vast te zetten. Het Lifting Tool (Y-vorm) is hierbij inbegrepen.

10x Luxe applicators en pennen
Rond de micro-applicators om de permanent en de setting lotion aan te brengen.

1x Luxe instructies
Een gedetailleerde stap-voor-stap handleiding.

Hoe veilig is de Luxe Wimperlifting?
De Luxe Wimperlifting is heel veilig en zelfs plezierig, als alle stappen volgens de behandelingsprocedure worden gevolgd. Neem de tijd, focus en heb veel plezier.

Kan het mijn wimpers beschadigen?
Helemaal niet! Onze formules zijn al vele malen getest en uitgeprobeerd. Ze bevatten een reeks vochtinbrengende en verzorgende ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw wimpers gevoed worden en niet gaan afbladderen.

Is de behandeling pijnlijk?
Een Luxe Wimperlifting veroorzaakt absoluut geen pijn! Wanneer de wimperpads op jouw oogleden worden geplaatst, kan het een beetje vreemd aanvoelen, maar dat gaat snel over. In de meeste gevallen is een Luxe Wimperlifting eerder ontspannend!

Kunt je het tijdens de zwangerschap gebruiken?
De Luxe Wimperlifting is misschien zelfs zachter dan het dagelijks gebruik van mascara zonder kleuring. Uiteindelijk zou je dat voor uzelf moeten uitmaken, want er zijn ook geen wetenschappelijke studies over, want men test niets op zwangere vrouwen.

Ingrediënten in de lotions
Onze producten zijn 100% veganistisch & vrij van dierproeven

#1 Wimperlotion
Polyacrylamide, Thioglycolzuur, Propyleenglycol, Gedistilleerd water

#2 Fixatie
Polyacrylamid, Destilliertes Wasser, Propylenglycol, Methylparaben

#3 Verzorging
Propyleenglycol, methylparaben, collageen, gedistilleerd water (dit is veganistisch collageen en is uiteraard geen collageen van dierlijke oorsprong).

#4 Reiniger
Gedistilleerd water, PEG/PPG-25/30 copolymeer, PEG-6 Capryl/Capric Glyceriden, Osmanthus Fragrans-bloemextract, Rosa Rugosa-wortelextract, natriumlactaat, glycerine, butaandiol, glycine, citroenzuur, glutaminezuur, leucine, fenoxyethanol.

Wimperlijm
Polyacrylaat, Emulgator, Gedeïoniseerd water, Ammoniumsulfaat

Ingrediënten in de siliconen pads (wimperpads)
De pads zelf zijn gemaakt van zuiver siliconen van medische kwaliteit als draagmateriaal, dat verrijkt is met bijzonder effectief, laag-moleculair hyaluronzuur.

Lange wimpers:
Ja, de Luxe Wimperlifting is geschikt voor alle soorten en lengtes wimpers.

Rechte wimpers:
Ja, dit probleem kan volledig verholpen worden met een Luxe Wimperlifting. Na jouw Luxe Wimperlifting zullen jouw wimpers gelijkmatig opgetrokken en gelift zijn.

Korte wimpers:
De Luxe Wimperlifting is geschikt voor alle soorten en lengtes wimpers. De lift laat jouw wimpers er ook langer uitzien!

Hoe lang is het proces?
Het 3-stappen proces duurt maar een paar minuten, de instructies zijn bijgesloten, dus je kunt jouw lift gemakkelijk thuis doen!

Hoe lang blijven de resultaten behouden?
Luxe Wimperlifting duurt tot 2 maanden. Afhankelijk van de aard van jouw wimpers kan dit enigszins variëren.

Hoeveel keer gaat de set mee?Bij correct gebruik is de inhoud voldoende voor wel 5 toepassingen.

Is het aanbrengen ingewikkeld? Kan ik het alleen doen?
Je hebt hier geen hulp bij nodig, en je hebt geen voorafgaande ervaring nodig. Het 3-stappen proces duurt maar een paar minuten, de instructies zijn bijgesloten, dus je kunt jouw lift gemakkelijk thuis uitvoeren.

De Luxe Wimpernlifting Set kunt je het gemakkelijkst samen met een vriendin aanbrengen en vervolgens ontspannen. Maar alleen aanbrengen is ook geen probleem.

Hoe weet ik welke siliconenmaat ik moet gebruiken?
Dit wordt je allemaal uitgelegd in de gebruiksaanwijzing.

S= sterke lifting: zeer geschikt voor korte wimpers

M= medium lifting: goed geschikt voor normale wimpers

L= lichte lifting: geschikt voor lange wimpers

Hoe vaak kunt je de Luxe Wimperlifting herhalen?

De Luxe Wimperlifting is zacht voor jouw wimpers. Wij raden nog steeds aan ten minste 3 weken te wachten tussen de liften om overbelasting te voorkomen. In het ideale geval, als het effect is uitgewerkt, 6-8 weken later.

Kan ik daarna mascara aanbrengen of douchen?Kan ik daarna mascara aanbrengen?
Ja, maar het is aan te bevelen jouw wimpers minstens 24 uur na de behandeling onaangeroerd te laten. Je hoeft misschien toch geen mascara aan te brengen. Maar als je jouw wimpers nog voller wilt maken, is een niet-watervaste mascara aan te bevelen, want het verwijderen van watervaste mascara's kan de wimpers zwaar belasten en de lift verminderen.

Kan ik daarna een douche nemen?
Natuurlijk. Maar je kunt het beter de eerste 24 uur vermijden.

Kan ik mijn wimpers verven na de lift?
Ja, dat kan je wel. Het is het beste om je wimpers te kleuren na het aanbrengen. Meer informatie hierover vindt je in de instructies. Zorg er echter voor dat er 24 uur na het aanbrengen geen water of andere vloeistoffen in contact komen met jouw wimpers, anders kan het effect verloren gaan.

Wie mag de Luxe Wimperlifting niet gebruiken?Een Luxe Wimperlifting is niet voor je geschikt als je chronische droge ogen heeft, bindvliesontsteking, een actieve ooginfectie van welke aard dan ook, trichotillomanie, onlangs chemotherapie heeft ondergaan (wacht ten minste een jaar na uw laatste behandeling).

De wimpers zijn niet goed gelift. Wat moet je doen?
De meeste mensen haasten zich door het proces, en daarom liften hun wimpers niet goed. De twee oplossingen die extra aandacht en tijd moeten krijgen, zijn de fixatie en de wimperlotion. Als een van deze producten te snel wordt verwijderd, zullen de wimpers de ingrediënten niet goed opnemen.

Opmerking: Als jouw wimpers dik zijn, wil dat niet zeggen dat je de producten te zwaar moet aanbrengen. Dat zou de krul weer teniet doen.

Opmerking: Welke wimperpad heeft je gekozen? De wimperpad is hier de basis van alles. Varieer rustig met de maten van de wimperpads, want dezelfde maat is niet voor iedereen geschikt.

Als je bijvoorbeeld niet erg lange wimpers hebt en een sterke krul wilt, is maat S waarschijnlijk geschikt voor je. Heeft je echter erg lange wimpers, dan zal deze pad waarschijnlijk te klein zijn, dan bent je beter af met M of L.

Ik heb het toegepast maar zie geen verschil
Het is belangrijk dat je werkelijk alle stappen correct volgt en zich houdt aan de aangegeven tijden voor blootstelling aan de stoffen.

Als je problemen blijft houden, vraag dan iemand anders om je de eerste keer te helpen, dan gaat het de volgende keer beter in jouw eentje.

De wimperpad blijft niet plakken
1. Maak de pad en jouw ooglid goed schoon.

2. Breng een dun laagje lijm aan op de achterkant van de wimperpad en laat het 30-60 seconden drogen tot je de pad op jouw ooglid plakt.

3. Druk de wimperpad nu rustig, ca. 60-90 seconden op jouw ooglid.

Als dit niet genoeg is, herhaalt u stap 1 en 2, maar brengt je dit keer een dun laagje lijm aan op jouw ooglid & op de achterkant van de wimperpad.

Indien nodig kan daarna nog wat lijm aangebracht worden (bv. als een hoekje van de pad niet houdt).

Luxe Wenkbrauwlifting Set

De Luxe Wenkbrauwlifting is een nieuwe methode om hardnekkige haartjes in een paar stappen vorm te geven. De wenkbrauwen zien er voller en bossiger uit met deze methode. 

De Luxe Wenkbrauwifting, ook wel Browlamination genoemd, vergemakkelijkt het stylen van de wenkbrauwen. De wenkbrauwhaartjes worden gladgestreken en kunnen in elke richting worden gekamd.

1. perm lotion

Verbetert de natuurlijke curve van uw wenkbrauwen

2. fixatie

Fixeert de nieuwe volumineuze curve van uw wenkbrauwen

3. zorg

Revitaliseert je wenkbrauwen zodat ze op natuurlijke wijze mooi groeien

4. lijm

Zet de haren op de juiste plaats

5. reinigingshulpmiddelen en hijswerktuigen (Y-vorm)

Kan worden gebruikt om afzonderlijke haren op te tillen. En het verwijdert alle residu na de lift applicatie

6. wenkbrauw borstels

Om de lotions aan te brengen en je wenkbrauwen de perfecte krul te geven

7. instructie

Een gedetailleerde stap voor stap gids.

Hoe veilig is een Luxe Wenkbrauwlifting?

De Luxe Wenkbrauwlifting is zeer veilig en zelfs plezierig als alle stappen worden gevolgd volgens de behandelingsprocedure. Neem je tijd, concentreer je en heb plezier.

Zal het mijn wenkbrauwen beschadigen?

Helemaal niet. Onze formules zijn al vele malen beproefd en getest. Ze bevatten een reeks vochtinbrengende en voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat je wenkbrauwen gevoed worden en niet gaan schilferen.

Kan ik het tijdens de zwangerschap gebruiken?

De Luxe Wenkbrauwlifting is misschien zelfs milder dan het dagelijks gebruik van mascara zonder kleuring. Uiteindelijk zou je dit zelf moeten afwegen, want ook hier zijn geen wetenschappelijke studies over, omdat niets getest is op zwangere vrouwen.

Ingrediënten in de lotions

Onze producten zijn veganistisch en dierproefvrij

# Perm Lotion

Polyacrylamide, thioglycolzuur, propyleenglycol, gedistilleerd water, ethanolaminen, 1-hexadecanol, glycerine

#2 Fixation

Polyacrylamide, Gedistilleerd water, Propyleenglycol, Methylparaben, Waterstofperoxide, Helianthus Annuus-olie, Cetearylalcohol, ,

#3 Zorg

Propyleenglycol, methylparabeen, collageen, gedistilleerd water, 2-ethylhexanoïd hexadecyl ester, hyaluronzuur (dit is vegan collegan en is uiteraard geen collageen van dierlijke oorsprong).

Wenkbrauw lijm

Polyacrylaat, emulgator, gedeïoniseerd water, ammoniumsulfaat

Wat is de beste manier om de lotions te bewaren?

Wij raden aan de set op een koele en droge plaats te bewaren.

De Luxe Wenkbrauwlifting Set is geschikt voor alle wenkbrauwen en lengtes. 

Zelfs zeer dunne wenkbrauwen kunnen er voller en bossiger uitzien met de Luxe Wenkbrauwlift. Door de herschikking van de wenkbrauwen lijken ze langer en dikker. In tegenstelling tot microblading, worden er bij de Luxe wenkbrauwlift geen nephaartjes toegevoegd. Kleine kloven in de wenkbrauwen kunnen echter worden gecamoufleerd door ze vakkundig in vorm te borstelen. Voorwaarde is wel dat de wenkbrauwen aanwezig zijn.

Hoe lang duurt de aanvraag?

Het 3-stappen proces neemt slechts een paar minuten in beslag, instructies zijn bijgesloten zodat u uw lift gemakkelijk thuis kunt doen!

Hoe lang blijven de resultaten?

De Luxe Wenkbrauwlifting blijft tot 2 maanden zitten. Dit kan enigszins variëren, afhankelijk van de conditie van uw wenkbrauwen.

Waar moet ik rekening mee houden na de Luxe Wenkbrauwlifting?

Na de Luxe Wenkbrauwlifting zijn de wenkbrauwen nog ongeveer 24 uur kneedbaar en flexibel. Daarom mogen de wenkbrauwen na de behandeling niet in contact komen met water of stoom. Breng geen wenkbrauw make-up of zelfbruiner op het gezicht aan. Kam en vorm de wenkbrauwen dagelijks zachtjes.

Is het moeilijk te gebruiken? Kun je het alleen?

Nee, u hebt geen voorafgaande ervaring nodig, want u vindt stap-voor-stap instructies op de verpakking van het product. De Luxe Wenkbrauwlifting Lift Set is het makkelijkst aan te brengen met een vriend. Maar de toepassing is ook geen probleem op uw eentje. 

Hoe vaak kunt u de Luxe Wenkbrauwlifting herhalen?

De Luxe Wenkbrauwlifting is zacht voor je wenkbrauwen. Wij raden nog steeds aan ten minste 3 weken te wachten tussen de liften om overbelasting te voorkomen. In het ideale geval, als het effect is uitgewerkt, is dat 6-8 weken later. 

Kan ik mijn wenkbrauwen kleuren na de lift?

Ja, dat kan je wel. Het is het beste om je wenkbrauwen te kleuren na het aanbrengen. Meer informatie vindt u in de instructies. Zorg er echter voor dat er 24 uur na het aanbrengen geen water of andere vloeistoffen in contact komen met uw wenkbrauwen, anders kan het effect verloren gaan.

Ik heb het toegepast maar zie geen verschil

Het is belangrijk dat u alle stappen correct uitvoert en zich houdt aan de tijdstippen waarop de stoffen moeten inwerken. Als u problemen blijft houden, vraag dan iemand anders om u de eerste keer te helpen, dan zal het de volgende keer beter gaan.

Na de Luxe Wenkbrauwlifting, zijn de uiteinden van de haartjes gekruld, Wat heb ik verkeerd gedaan?

De wenkbrauwharen waren niet genoeg opgerekt. Het is mogelijk dat de lijm tijdens de blootstelling aan lotion 1 is losgekomen, zodat de wenkbrauwen niet langer vast van vorm waren.

Kan ik daarna producten aanbrengen?

Maar veilig! Na 24 uur kunt u alle producten dragen zonder de laminering aan te tasten.

Kan ik daarna een douche nemen?

Natuurlijk. Maar het is het beste om het de eerste 24 uur te vermijden.

Luxe Wimperserum

Gezuiverd water (Aqua), Cucurbita Pepo (pompoen) zaadextract, natriumchloride, Vitis Vinifera (druiven) zaadextract, citroenzuur, Panax Ginseng Extract, Swertia Japonica Extract, Pentapeptide-17, Hyaluronzuur (HA), Vitamine E (Tocoferol), Vitamine B7 (Biotine), Vitamine B5 (Panthenol).

Carnaubawas - Wordt verkregen uit de bladeren van een plant die alleen in het noordoosten van Brazilië groeit, en staat bekend om zijn hypoallergene en verzachtende eigenschappen en zijn glans.

Candelilla Cera - Het grote veganistische alternatief voor bijenwas is afkomstig van de wilde plant Euphorbia Cerifera. Het beschermt en hydrateert de huid en vormt een dikke textuur die gemakkelijk wordt geabsorbeerd.

Tocoferolen - Een vorm van vitamine E die de algehele gezondheid van de hoofdhuid en het haar kan helpen verbeteren.

Elke verpakking bevat het Luxe Wimpers Serum en instructies.

Stap 1: Schrob, schrob, schrob! Zorg ervoor dat je je gezicht grondig wast om alle make-up resten te verwijderen.

Stap 2: Veeg met de applicator over je wenkbrauwen.

Stap 3: Laat het serum volledig drogen voordat u uw routine afmaakt. Herhaal de stappen dagelijks, 1 keer 's morgens en 1 keer 's avonds.

U moet het Luxe Wimper of Wenkbrauw serum één of twee keer per dag gebruiken! Wij raden aan om het de eerste 2 maanden twee keer per dag te gebruiken voor maximaal resultaat! Zorg ervoor dat uw huid schoon is voordat u het aanbrengt. Als je het een dag vergeet, ga je gewoon de volgende dag verder :) 

Welke resultaten kan ik verwachten en wanneer?

Met Luxe Wimperserum and Eyebrow Serum ziet u al resultaat in slechts 2 weken en geniet u van tot 45% meer lengte tegen week 4. Maar iedereen is anders, dus wees geduldig met jezelf. Zorg ervoor dat je foto's maakt van je vooruitgang op dag 1, 30 en 60 om in aanmerking te komen voor onze groeigarantie! Het belangrijkste om te onthouden is dat alle goede dingen tijd kosten! Het laten groeien van je wimpers gaat niet van de ene dag op de andere en je moet consequent zijn bij het aanbrengen. Wees geduldig.

Hoe werkt het?

Ons wimper- en wenkbrauwstimulerend peptidecomplex ondersteunt de natuurlijke vernieuwingscyclus van de wimpers/wenkbrauwen, waardoor uw wimpers/wenkbrauwen dikker, sterker en gezonder worden. De mineraalrijke formule helpt de wimpers/wenkbrauwen te voeden met essentiële proteïnen en vitaminen voor glans en helderheid. 

Unieke vochtinbrengende ingrediënten zorgen voor een uitstekende hydratatie van de wimpers/wenkbrauwen door vocht in te sluiten en de flexibiliteit en elasticiteit te verbeteren.

Heeft het bijwerkingen?

Onze formule is speciaal samengesteld om zacht en veilig te zijn voor iedereen, ook voor kankerpatiënten! Onze producten bevatten geen parabenen en zijn ook glutenvrij en veganistisch. U moet echter vermijden dat u de formule in uw ogen krijgt. Bij contact met de ogen, de ogen grondig uitspoelen met water.

Onze formule is speciaal samengesteld om zacht en veilig te zijn voor iedereen, ook voor kankerpatiënten! Onze producten bevatten geen parabenen en zijn ook glutenvrij en veganistisch. U moet echter vermijden dat u het product in uw ogen krijgt. Bij contact de ogen grondig met water spoelen.

Kan ik het gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, raden wij u aan voor gebruik uw arts te raadplegen.

Hoe lang gaat een tube Luxe Wimper- of Wenkbrauwserum mee?

Eén tube van ons Luxe Wimper- of Wenkbrauwserum is goed voor 1-2 maanden, afhankelijk van hoe vaak je het serum gebruikt. Pro tip: Wij raden aan om het serum de eerste 2 maanden twee keer per dag te gebruiken voor het beste resultaat! Zorg er ook voor dat u de oude flessen om de 2 maanden vervangt voor een maximaal resultaat.

Hoe moet je de serums bewaren?

Zorg ervoor dat u de oude flessen om de 2 maanden vervangt voor een maximaal resultaat. Onze serums bevatten geen hormonen of conserveringsmiddelen, dus u heeft een houdbaarheid van 4 maanden. Wij raden u aan uw Luxe Cosmetics serums binnen 1-2 maanden te gebruiken, te bewaren bij 2,2°C tot 25°C en het deksel na gebruik goed af te sluiten.

Is dit product dierproefvrij en veganistisch?

Ja, alle Luxe producten zijn dierproefvrij en 100% veganistisch, omdat we onze producten nooit op dieren hebben getest en dat ook nooit zullen doen. Wij werken ook niet met fabrikanten die op dieren testen. U kunt er zeker van zijn dat Luxe Cosmetics 100% dierproefvrij en 100% veganistisch is!

Onze serums zijn ook vrij van geurstoffen, PEG's, minerale olie, siliconenolie, parabenen en hormonen. Natuurlijk zijn ze dermatologisch getest.

Ook voor mannen?

Ja! Al onze serums zijn ook geschikt voor mannen.

Luxe Wenkbrauwserum

Gezuiverd water (Aqua), Cucurbita Pepo (pompoen) zaadextract, natriumchloride, Vitis Vinifera (druiven) zaadextract, citroenzuur, Panax Ginseng Extract, Swertia Japonica Extract, Pentapeptide-17, Hyaluronzuur (HA), Vitamine E (Tocoferol), Vitamine B7 (Biotine), Vitamine B5 (Panthenol).

Carnaubawas - Wordt verkregen uit de bladeren van een plant die alleen in het noordoosten van Brazilië groeit, en staat bekend om zijn hypoallergene en verzachtende eigenschappen en zijn glans.

Candelilla Cera - Het grote veganistische alternatief voor bijenwas is afkomstig van de wilde plant Euphorbia Cerifera. Het beschermt en hydrateert de huid en vormt een dikke textuur die gemakkelijk wordt geabsorbeerd.

Tocoferolen - Een vorm van vitamine E die de algehele gezondheid van de hoofdhuid en het haar kan helpen verbeteren.

Elke verpakking bevat het Luxe Wenkbrauw Serum en instructies.

Stap 1: Schrob, schrob, schrob! Zorg ervoor dat je je gezicht grondig wast om alle make-up resten te verwijderen.

Stap 2: Veeg met de applicator over je wenkbrauwen.

Stap 3: Laat het serum volledig drogen voordat u uw routine afmaakt. Herhaal de stappen dagelijks, 1 keer 's morgens en 1 keer 's avonds.

U moet het Luxe Wimper of Wenkbrauw serum één of twee keer per dag gebruiken! Wij raden aan om het de eerste 2 maanden twee keer per dag te gebruiken voor maximaal resultaat! Zorg ervoor dat uw huid schoon is voordat u het aanbrengt. Als je het een dag vergeet, ga je gewoon de volgende dag verder.

Welke resultaten kan ik verwachten en wanneer?

Met Luxe Lash and Eyebrow Serum ziet u al resultaat in slechts 2 weken en geniet u van tot 45% meer lengte tegen week 4. Maar iedereen is anders, dus wees geduldig met jezelf. Zorg ervoor dat je foto's maakt van je vooruitgang op dag 1, 30 en 60 om in aanmerking te komen voor onze groeigarantie! Het belangrijkste om te onthouden is dat alle goede dingen tijd kosten! Het laten groeien van je wimpers gaat niet van de ene dag op de andere en je moet consequent zijn bij het aanbrengen. Wees geduldig.

Hoe werkt het?

Ons wimper- en wenkbrauwstimulerend peptidecomplex ondersteunt de natuurlijke vernieuwingscyclus van de wimpers/wenkbrauwen, waardoor uw wimpers/wenkbrauwen dikker, sterker en gezonder worden. De mineraalrijke formule helpt de wimpers/wenkbrauwen te voeden met essentiële proteïnen en vitaminen voor glans en helderheid. 

Unieke vochtinbrengende ingrediënten zorgen voor een uitstekende hydratatie van de wimpers/wenkbrauwen door vocht in te sluiten en de flexibiliteit en elasticiteit te verbeteren.

Heeft het bijwerkingen?

Onze formule is speciaal samengesteld om zacht en veilig te zijn voor iedereen, ook voor kankerpatiënten! Onze producten bevatten geen parabenen en zijn ook glutenvrij en veganistisch. U moet echter vermijden dat u de formule in uw ogen krijgt. Bij contact met de ogen, de ogen grondig uitspoelen met water.

Onze formule is speciaal samengesteld om zacht en veilig te zijn voor iedereen, ook voor kankerpatiënten! Onze producten bevatten geen parabenen en zijn ook glutenvrij en veganistisch. U moet echter vermijden dat u het product in uw ogen krijgt. Bij contact de ogen grondig met water spoelen.

Kan ik het gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding?

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, raden wij u aan voor gebruik uw arts te raadplegen.

Hoe lang gaat een tube Luxe Wimper- of Wenkbrauwserum mee?

Eén tube van ons Luxe Wimper- of Wenkbrauwserum is goed voor 1-2 maanden, afhankelijk van hoe vaak je het serum gebruikt. Pro tip: Wij raden aan om het serum de eerste 2 maanden twee keer per dag te gebruiken voor het beste resultaat! Zorg er ook voor dat u de oude flessen om de 2 maanden vervangt voor een maximaal resultaat.

Hoe moet je de serums bewaren?

Zorg ervoor dat u de oude flessen om de 2 maanden vervangt voor een maximaal resultaat. Onze serums bevatten geen hormonen of conserveringsmiddelen, dus u heeft een houdbaarheid van 4 maanden. Wij raden u aan uw Luxe Cosmetics serums binnen 1-2 maanden te gebruiken, te bewaren bij 2,2°C tot 25°C en het deksel na gebruik goed af te sluiten.

Is dit product dierproefvrij en veganistisch?

Ja, alle Luxe producten zijn dierproefvrij en 100% veganistisch, omdat we onze producten nooit op dieren hebben getest en dat ook nooit zullen doen. Wij werken ook niet met fabrikanten die op dieren testen. U kunt er zeker van zijn dat Luxe Cosmetics 100% dierproefvrij en 100% veganistisch is!

Onze serums zijn ook vrij van geurstoffen, PEG's, minerale olie, siliconenolie, parabenen en hormonen. Natuurlijk zijn ze dermatologisch getest.

Ook voor mannen?

Ja! Al onze serums zijn ook geschikt voor mannen.

Luxe Tint Set

Zwarte Tint

Aqua, Cetearyl Alcohol, p-Fenyleendiamine, Natrium Cetearyl Sulfaat, m-Aminofenol, Natrium Laureth Sulfaat, 2,4-Diaminofenoxyethanol Sulfaat, 2,6-Diaminopyridine, Resorcinol, CI 77491, CI 77499

Geloxidatiemiddel - Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Waterstofperoxide, Aloe Barbadensis Extract, Citroenzuur, Natrium Benzoaat, Kalium Sorbaat.

Bruine Tint

Aqua, Cetearyl Alcohol, p-Fenylendiamine, Resorcinol, m-Aminofenol, Sodium Laureth Sulfaat, Sodium Cetearyl Sulfaat, p-Aminofenol, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Geloxidatiemiddel - Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Waterstofperoxide, Aloe Barbadensis Extract, Citroenzuur, Natrium Benzoaat, Kalium Sorbaat.

1. luxe tint 

2. luxe oxiderende gel 

3. handschoenen

Gratis Verzending

🎊 NIEUWJAARS SALE - Bespaar 50% 🎊

97.000+ Tevreden Klanten

LuxeCosmeticsNL

1

BESPAAR50%Zeer goed (9 Beoordelingen)Luxe Tint Set14,95€29,95€NIEUWJAARS SALE EINDIGT IN EEN PAAR MINUTEN

Tint Set om thuis te gebruiken voor intense wenkbrauwen en wimpers - Gemaakt door een professional!

ZwartBruinAan Winkelwagentje ToevoegenKoop Het Nu100% Natuurlijk•Dierproefvrij•Test het 30 dagenFAQIngrediënten

Wat zit er in een set?

Wat wordt er gedaan tijdens een Luxe Tint behandeling?

Voor de Luxe Tint behandeling wordt een hoeveelheid tint ter grootte van een erwt (ongeveer 1 cm) gemengd met ongeveer 10-12 druppels Oxidant Gel (activerende lotion) tot een crèmige consistentie en gelijkmatig over de wenkbrauwen/ wimpers verdeeld. (Mengverhouding 1:1)

Hoe werkt de toepassing?

FAQ

Hoe werkt onze garantie?

Verzending en retourzendingen

Zijn mijn betalingsgegevens veilig?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGENTEST ONS RISICOLOOSGRATIS VERZENDING

Gratis verzending voor alle bestellingen

30 NACHTEN TEST

Probeer ons uit voor 30 nachten. Niet verliefd? Volledige terugbetaling.

EENVOUDIG RETOURN

Eenvoudig retourbeleid.

SHOP

BRAND

BELEID

OVER ONS

Luxe Cosmetics

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 22:00 uur.

E-Mail: support@luxecosmetics.nl

Pharmacie du Poligone

LuxeCosmeticsNL

De eenvoudige instructies in 4 stappen zijn opgenomen in de verpakking van het product.

Hoe lang blijven de resultaten van een Luxe Tint behandeling behouden?

Het resultaat houdt tot 6 weken aan op het haar. Het resultaat varieert echter.

Hoe vaak kunt u een Luxe Tint behandeling herhalen?

De Luxe Tint behandeling is zacht voor uw wimpers en wenkbrauwen en kan daarom op elk moment worden herhaald. Idealiter, zodra het effect is uitgewerkt.

Ik heb mijn gemengde Luxe Tint nog niet opgebruikt. Kan ik het op een later tijdstip hergebruiken?

De reeds gemengde tint is niet herbruikbaar, aangezien de kleur na enige tijd opdroogt. Onze tint is echter hersluitbaar en gaat dus lang mee.

Hoe lang duurt de Luxe Tint behandeling?

De behandeling duurt ongeveer 10-20 minuten, afhankelijk van de belichtingstijd.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling zou niet pijnlijk moeten zijn als er geen allergische reactie optreedt. Wij raden aan 24 uur van tevoren een test uit te voeren, bij voorkeur op een onopvallende plaats. Dit is echter geen garantie dat een reactie is uitgesloten.

Kan ik mascara gebruiken ondanks Tint?

Na het verven kunt u gemakkelijk mascara op uw wimpers aanbrengen.

Kan ik de Luxe Tint behandeling doen tijdens de zwangerschap?

Hier geldt hetzelfde als bij het haar verven. Aangezien het niet is toegestaan op zwangere vrouwen te testen, bestaan hier geen studies over.

Luxe Sachet - Refills

De zakjes hebben een bepaalde hoeveelheid vulling nodig, dus er blijft altijd wat over. Geopende zakjes moeten binnen een paar uur opgebruikt worden. Onze tip is dan ook om de behandeling zo mogelijk met je naasten te delen.

Luxe Wimpershampoo

Gedistilleerd water, Decyl glucoside, Natrium cocoyl glutamaat, Natrium lauryl glucose carboxylaat, Lauryl glucoside, Citroenzuur, Natrium gluconaat, Natrium benzoaat

Luxe Wimpershampoo is geschikt voor alle soorten en lengtes wimpers.

Nee, je hebt geen voorkennis nodig. U vindt stap-voor-stap instructies in de productverpakking en in de productbeschrijving op onze site.

Nee, onze producten zijn meerdere malen getest.

Enkele duizenden tevreden klanten zijn reeds enthousiast over de kwaliteit en ons is geen enkel geval bekend waarin zich complicaties hebben voorgedaan.

Lees voor gebruik de veiligheidsvoorschriften op de achterkant van de verpakking.

Nee, uw wimpers worden niet broos of breekbaar door het gebruik. De shampoo verwijdert doeltreffend make-up van de oogcontouren en is veilig voor extensions.

Schone, natuurlijke wimpers zijn van cruciaal belang voor de hechting en het behoud, terwijl aangebrachte extensions regelmatig moeten worden gewassen om een mooie, frisse mascaralook te behouden en langer mee te gaan.