5 stappen voor een perfecte luxe wimperlift

5 stappen voor een perfecte luxe wimperlift

Deze 5 stappen zijn essentieel voor een perfect resultaat met onze Luxe Wimperlift. Alleen door dit stapsgewijze systeem te volgen kunt u er zeker van zijn dat u de behandeling correct uitvoert.

Dit is hoe het werkt:

Voor een perfect eindresultaat is een uitgebreide wimper- en oogvormanalyse onontbeerlijk vóór elke behandeling. Volg daarvoor deze 5 stappen.

Stap 1: Kies de juiste siliconenkussenvorm - gebogen of platte pads?

Het is belangrijk om uw oogvorm te analyseren en de juiste vorm siliconenvulling te kiezen. U kiest dan de grootte van de siliconenpads als u ligt of in de spiegel kijkt.

Groeien uw wimpers recht, naar beneden of hebben ze een lichte natuurlijke krul? Heb je hangende oogleden, zijn ze uitgesproken of heb je diepliggende ogen? Welk effect wil je bereiken?

Pas als u de juiste vorm van het siliconenkussen hebt gekozen, gaat u verder met de volgende stap.

Stap 2: Analyseer de conditie van de wimpers, hun structuur en groeirichting.

Kijk in deze stap naar de structuur van je wimpers, de richting van de wimpergroei en ook de vorm van je ogen. Is er asymmetrie? Hoe groeien de wimpers op de twee ogen?

Soms gebeurt het dat de wimpers bij het ene oog recht groeien en bij het andere oog iets naar beneden. Of op hetzelfde oog groeien de wimpers in verschillende richtingen, bijvoorbeeld recht in het midden en omlaag naar de buitenste hoek.

Met de siliconen pads kun je deze asymmetrie bedekken. Het is belangrijk om de juiste vorm van het siliconenkussen te kiezen en welke kant je voor welke hoek moet gebruiken. Misschien moet je je ogen meer openen aan de ene kant dan aan de andere.

Stap 3: Zet de wimpers goed vast om de oogvorm te corrigeren

Nogmaals, kijk goed naar de vorm van je ogen. Zijn de ogen rond, groot, dicht bij elkaar of ver uit elkaar? Bedenk hoe je de wimpers zou bevestigen voor een harmonieus effect. Je kunt bijvoorbeeld grote ogen kleiner en kleine ogen groter laten lijken. Wilt u de ogen openen of een katvorm creëren? Beslis dan hoe je de wimpers moet zetten.

Stap 4: Breng de lotions correct aan op de wimpers

Afhankelijk van hoe je de lotions over de wimpers verdeelt, kun je eventuele asymmetrieën in de wimpers en de vorm van het oog compenseren. De structuur van de wimpers is ook hier belangrijk. U hebt dit al in stap 2 geanalyseerd. Als u een asymmetrie constateert, moet u de lotions anders aanbrengen en in geen geval op beide ogen precies hetzelfde!

Stap 5: Kies het juiste tijdstip voor het aanbrengen van de lotions.

Natuurlijk moet u weten hoe lang de lotions moeten worden aangebracht. Maar de structuur van de wimpers bepaalt ook hoe lang de lotions moeten werken. Toch is het altijd belangrijk om de lotions in de gaten te houden! Controleer tussentijds of u de inwerktijd moet inkorten of verlengen.
Perm lotion: 12-15 minuten (afhankelijk van de conditie van de wimpers)
Fixatie lotion: 12 minuten (verleng 2-5 minuten voor dunne en lichte wimpers)