Wimperlift: siliconen oogpads correct aanbrengen

Wimperlift: siliconen oogpads correct aanbrengen

Weet jij dit ook? Je plakt de siliconen oogkussentjes op voor de wimperlift, maar ze houden niet. Ze blijven afglijden of er ontstaan bobbels in de kussentjes. Het correct aanbrengen van de siliconen oogpads is echter zeer belangrijk voor een mooi Luxe wimperlift resultaat. Daarom geven wij u in deze blogpost enkele waardevolle tips over hoe u de siliconen oogpads correct aanbrengt.

Hoe breng je de siliconen oogpads aan op de onderste wimperlijn?

Om te voorkomen dat de onderste wimpers na de wimperlift plotseling naar boven krullen, tapen we de onderste wimperlijn nog af met siliconen oogpads. Deze siliconen pads zijn hypoallergeen, dus ze prikken niet in je ogen. Ze zijn lekker dun, zodat je ze perfect kunt aanpassen aan je onderste wimperrand.

Om de oogpads op uw wimpers aan te brengen, verwijdert u eerst de beschermfolie. Om ervoor te zorgen dat de pads aan uw oog blijven plakken zonder uit te steken of bobbels te vormen, rolt u het kleverige laagje met uw vingers naar binnen.

In de volgende stap open je je ogen en kijk je licht omhoog. Houd het oogkussen aan beide zijden vast en plaats het op de onderste wimperlijn. Door met de middel- of ringvinger zachtjes aan het ooglid te trekken, kunt u het kussentje helemaal van de neus tot aan de wimperlijn plaatsen.

Om te controleren of het kompres goed in het oog past, trekt u het ooglid voorzichtig omhoog om te zien of het kompres in het oog snijdt.

Doe hetzelfde met het andere oog. Controleer nogmaals of de onderste wimpers goed vastzitten en of er geen kleine wimpers uitsteken aan de binnen- of buitenhoek. Trek het ooglid weer iets omhoog. Als er toch een paar wimpers uit het oogkussen steken, kun je ze met het microborsteltje weer onder het kussen verbergen. Later, wanneer je de wimpers vastzet op het siliconen kussentje, kun je ze met de wimpertool iets uit elkaar halen en naar beneden trekken.