Luxe Wimperlift fout gegaan? Zo los je het probleem op!

Luxe Wimperlift fout gegaan? Zo los je het probleem op!

Je kunt je slechte kapsel verbergen met een paar goed geplaatste accessoires. Sommige meisjes kunnen zelfs een jongensknip of een Charlize Theron Mad Max look dragen. Puistjes kun je gewoon bedekken met make-up.

Maar als een luxe wimperlift misgaat, kun je niets anders doen dan wachten. Geen enkele hoeveelheid verzorgingsmiddel zal de rommel oplossen. Laat je wimpers een paar weken rusten en dan kun je een tweede poging wagen.

Om ervoor te zorgen dat uw volgende poging met de Luxe Lash Lifting Kit goed gaat, zijn hier de fouten die u moet vermijden:

1. DE WIMPERS WORDEN NA VERLOOP VAN TIJD TE KROM


Als beginner is het gebruik van de Luxe Eyelash Lifting Kit thuis een gemakkelijke en betaalbare manier om mooie wimpers te krijgen. Het is echter mogelijk dat u na het eerste gebruik van de kit niet de gewenste resultaten behaalt. Als je wimpers er na de behandeling perfect uitzagen en na een tijdje te veel krulden, dan heb je een van de stappen overhaast.

De boosdoener - de lijm die er niet goed uitgewassen is!

De meeste mensen denken dat water de wimperlift verpest. In sommige gevallen is dit waar. De wimpers verliezen hun permanent als u uw gezicht met heet water wast. De tweede oplossing die op de wimpers wordt aangebracht om ze vorm te geven, moet grondig worden afgespoeld. Je wimpers krulden te veel omdat de lijm in de spleten bleef zitten. Terwijl het bleef drogen, veranderde de vorm van de wimpers.

Het goede nieuws is dat dit gemakkelijk kan worden opgelost. Om de lijm van het ooglid te verwijderen, veeg je een paar keer met een warm, vochtig wattenstaafje over het ooglid om de lijm los te maken, en je kunt aan de slag.

2. DE WIMPERS ZIJN SAMENGESMOLTEN


Als uw wimpers aan elkaar gegroeid zijn, moeten we u helaas het slechte nieuws brengen - geen enkele reiniging zal het probleem verhelpen. Uw enige optie is een keratine wimperlift, die cysteïne gebruikt. Het permanentmiddel in deze behandeling haalt de krul en knik uit je wimpers.

Cysteïne verhoogt de pH van je wimpers en opent de haarschubben. Dit tilt ze voorzichtig op en scheidt ze. Omdat cysteïne wordt geactiveerd door warmte, keren de wimpers terug naar hun natuurlijke staat zodra de druk wordt weggenomen. Na een keratinebehandeling worden de wimpers weer sterk en gehydrateerd.

Na een paar weken kunt u uw Luxe Eyelash Lifting Kit opnieuw proberen. Dit brengt ons bij onze volgende fout en hoe u die kunt vermijden:


3. DE WIMPERS ZIJN GEKRUIST EN GEPLOOID

Deze fout doet zich meestal voor wanneer de lijm wordt verwijderd en de tweede oplossing wordt aangebracht. Als er lijm achterblijft, kan de rest van de behandeling fout gaan. Dit is wat je moet doen:

  1. Verdeel de wimpers in drie delen bij het aanbrengen van de lijm.
  2. Breng de oplossing aan met het stokje naar boven en rechtop.
  3. Haal ze na een paar seconden uit elkaar als je ziet dat ze aan elkaar plakken.
  4. Wanneer u de tweede oplossing uit de Luxe Lash Lifting Kit aanbrengt, kunnen de wimpers verschoven zijn. Dus raak ze opnieuw aan voordat je de lijm wegveegt.

In de meeste gevallen is het altijd de lijm die het probleem veroorzaakt. Dus wees er extra voorzichtig mee en alles komt goed.


4. DE SILICONEN PADS PLAKKEN NIET GOED


Als dit gebeurt en u gaat toch door met de wimperlift, is het mogelijk dat u per ongeluk uw wimpers afscheurt. De siliconen pads blijven glijden omdat je oogleden niet goed gereinigd zijn. De olieresten maken het oppervlak glibberig en dit kan ook leiden tot inconsistenties bij het aanbrengen van de lijm.

Een andere oplossing: U kunt eender welke tape op uw ooglid gebruiken en daarop de lijm en pads aanbrengen, zo beschermt u uw ooglid tegen de lijm, is het gemakkelijker om de pads aan te brengen en hebt u meer controle.


5. DE SCHOMMEL ZIET ER ONGELIJK UIT


We hebben al gezegd dat als de lijm niet goed wordt aangebracht en verwijderd, de wimpers te veel kunnen krullen of er gerimpeld uitzien. Een andere fout die de vorm van je wimpers zal vernietigen is de plaatsing van de lifting pad. Als het kussentje onder de wimperlijn wordt geplaatst, zullen de wimpers alleen vanaf de punten krullen.

De pad moet direct op de wimperlijn worden geplaatst, zodat alle wimpers gelijkmatig worden gekruld.


6. DE WIMPERS ZIJN NIET OPGETROKKEN


De meeste mensen overhaasten het proces en daarom krullen hun wimpers niet goed. De twee oplossingen die extra aandacht en tijd moeten krijgen zijn de lijm en de permanent lotion. Als beide oplossingen te vroeg worden verwijderd, nemen de wimpers de ingrediënten niet goed op.

Opmerking: Als uw wimpers dik zijn, betekent dit niet dat u de oplossing te veel moet aanbrengen. Dit zou de krul weer vernietigen.