Hoe te voorkomen dat de wimpers loskomen na de eerste lotion

Hoe te voorkomen dat de wimpers loskomen na de eerste lotion

Tip 1: Vermijd te veel druk

Te veel druk kan ertoe leiden dat de wimpers na het aanbrengen van de eerste lotion loskomen van het siliconen kussentje. Smeer daarom alle lotions uit met lichte deppende bewegingen. De wimperlift lijm is oplosbaar in water, dus het lost snel op als je met de lotions te hard op de wimpers drukt. Daardoor komen de wimpers weer los van het siliconen kussentje.

Tip 2: Gebruik niet te veel lotion

Een reden voor het loslaten van de wimpers kan zijn dat u te veel van de eerste lotion heeft gebruikt. Het moet zo verspreid worden dat de wimpers gelijkmatig bedekt zijn.

Veel mensen brengen de lotion aan met een borstel of gebruiken microborstels. Ik gebruik een nogal onconventioneel gereedschap: een tandenstoker. Dit maakt de deppende bewegingen gemakkelijker dan met microkwasten - vooral als je net begint.

 

Tip 3: Eerstehulpmaatregel - als het toch gebeurt

Natuurlijk helpen al deze tips niet als de wimpers toch van het siliconen kussentje komen. Misschien was de druk te hoog toen je de lotion aanbracht, of heb je te veel lotion gebruikt, of was de lijm niet meer goed. Hier is mijn eerste hulp: Neem een wimpertang of pincet en trek de wimpers omhoog met de platte kant.