Wimperlift: Befores and Afters

Wimperlift: Befores and Afters

wimpernlifting vorher nachher
Wimperlift: voor en na

Wimperkrullers en mascara vooraf gebruiken en 8 weken volle, lange en gebogen wimpers erna? Maar hoe?

Voor de perfecte wimpers, waar iedereen naar verlangt, is er nu de Luxe Wimperlift.

wimpernlifting vorher nachher
Het kost maar een paar minuten en belooft twee keer zo lange, twee keer zo dikke wimpers en een verbluffende oogopslag? Dat is geen probleem met de Luxe Wimperlift.

Je lange, volle en natuurlijk gebogen wimpers blijven tot wel 8 weken lang zitten. Tegelijkertijd hoef je geen toevlucht meer te nemen tot schadelijke wimperkrullers of kunstwimpers.

Met de Luxe Wimperlift geef je je wimpers meer volume, dichtheid en krul op een goed te verdragen manier.

Met het wimperkussen worden je wimpers zachtjes verlengd en gevormd - voor een liftend effect dat direct jouw perfecte oogopslag creëert.

De behandeling is volledig veilig, pijnloos en dermatologisch getest.

wimpernlifting vorher nachher
1. Wat gebeurt er precies tijdens een Luxe Wimperlift?

Straight grown or short eyelashes become visually fuller and longer with Eyelash Lift. The eyelash pad gently lengthens and shapes the eyelashes. The treatment is completely safe, painless and has been dermatologically tested.

2. Wat is het verschil met wimperpermanent??

Het verschil tussen Luxe Wimperlift en Wimperpermanent is dat je wimpers er veel langer uitzien na de Wimperlift behandeling. Bij de wimperpermanent worden je wimpers gefixeerd op rollers in plaats van siliconen pads en in krul gebracht. De siliconen pad als vormer creëert het "lift effect" en de wimpers zien er aanzienlijk langer en natuurlijker uit dan bij een wimperpermanent.

3. Hoe lang duurt het resultaat?

De Luxe Wimperlift blijft tot 2 maanden zitten. Afhankelijk van de textuur van je wimpers kan dit iets variëren.

4. Hoe veilig is de toepassing?

Luxe Wimperlifting is erg veilig en zelfs plezierig als alle stappen worden gevolgd volgens de behandelingsprocedure. Neem de tijd, concentreer je en heb veel plezier. Het is ook helemaal niet schadelijk voor je wimpers. Onze formules zijn meerdere keren gecontroleerd en getest. Ze bevatten een reeks hydraterende en voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat je wimpers gevoed worden en niet gaan schilferen.

5. Is er ook een instructievideo?