De 5 ergste Luxe Lashlift Set fouten

De 5 ergste Luxe Lashlift Set fouten

De 5 ergste Luxe Lashlift Set fouten Luxe Wenkbrauw Lift Tutorial

Fout #1: de verkeerde matrasmaat kiezen

De eerste fatale fout bij het liften van de wimpers is vaak het kiezen van een siliconenvulling.

Als je het siliconenvulling te klein of te groot kiest, kan dit leiden tot verschillende problemen tijdens de wimperlift. Of de wimpers hebben geen krul na de wimperlift of ze krullen naar binnen. Als de siliconenpad te groot is, kunnen de wimpers geen krul krijgen en staan ze recht overeind. Als de siliconen pad te klein is, lijkt het alsof de wimpers naar binnen zijn gekruld. Dit ziet er niet goed uit en geeft je niet het wow-effect. We hebben al uitgelegd hoe je de juiste maat siliconenvulling kiest in een blogartikel dat je hier kunt lezen.

In principe maken we onderscheid tussen platte siliconen pads en gebogen siliconen pads. De platte siliconen pads liften de wimpers al bij de wortel. Deze siliconen pads zijn geschikt voor kortere wimpers en tot gemiddelde lengte, omdat ze de wimpers optisch verlengen en je blik "openen". Gebogen siliconen pads zorgen voor meer krul bij het liften van de wimpers. Standaard siliconen pads zijn er in vijf verschillende maten: S, M, M1, M2 en L.
S en M behoren tot de vlakke siliconen pads en leiden tot een optische verlenging van de wimpers. De siliconen pads M2 en L behoren tot de gebogen siliconen pads en geven de wimpers een mooie krul.

Daarom is het bij Luxe Wimperlifting belangrijk om de juiste maat siliconen pad te kiezen. Zodra je dat hebt gedaan, Plaats het siliconen kussentje zo dicht mogelijk bij de wimperlijn en gebruik een wimpertang om alle wimpers op het kussentje te trekken. De wimpers moeten 3⁄4 van het siliconen kussentje bedekken..

 

Fout #2: wimpers niet gelift in de binnenste hoek

De tweede fout gebeurt meestal bij het bevestigen van de wimpers op de siliconenpad. Mensen zien vaak de wimpers in de binnenste ooghoek over het hoofd, vooral blonde of lichtharige vrouwen, en zetten ze niet vast op het siliconen ooglid. Juist als de wimpers na de wimperlift gekleurd zijn, ziet het er na de behandeling uit alsof de wimpers in de binnenste ooghoek ontbreken.

Om er zeker van te zijn dat je alle wimpers op de siliconen pad hebt gefixeerd, trek je het ooglid iets omhoog om te controleren of je ook alle wimpers in de binnenste ooghoek hebt gefixeerd. Nauwkeurigheid is hier vereist, want vooral blonde, fijne wimpers kunnen gemakkelijk over het hoofd worden gezien.

 

Fout #3: Voorbereidingen niet gelijkmatig verdeeld over de wimpers

Voor een optimale krul en wow-effect moet de lotion die gebruikt wordt voor het liften van de wimpers gelijkmatig worden aangebracht, op ten minste 1 millimeter afstand van de aanzet, rechtop en met deppende bewegingen. Beknibbel niet op de lotion. Als de lotion ongelijkmatig wordt aangebracht, zal het resultaat na het aanbrengen ook variëren, omdat er tijdens het aanbrengen minder of meer lotion op de wimperstructuur is ingewerkt. Het resultaat is ongelijkmatig gekrulde wimpers en sommige wimpers zullen zelfs doorhangen omdat ze niet genoeg tijd hebben gehad om in te werken.

Daarom is het heel belangrijk om de lotion gelijkmatig aan te brengen als je de wimpers optilt.

Als je dat niet doet, zal het resultaat ook niet gelijkmatig zijn.

Fout #4: De inwerktijd van de lotions niet controleren

We hebben klanten de krant zien lezen tijdens het aanbrengen. Dit is een fatale fout, omdat het effect van de lotion tijdens het aanbrengen constant in de gaten moet worden gehouden.

Als de lotion te lang op de wimpers blijft zitten, kan het bijvoorbeeld je wimpers beschadigen.

Als de inwerktijd te kort is, houdt het effect niet aan of - erger nog - is het misschien helemaal niet te zien. Hiervoor kunnen veel factoren verantwoordelijk zijn: De lotions hebben hun effect verloren. Of er zit te veel lijm op de wimpers, wat de meest voorkomende reden is. Zelfs dan hebben de lotions iets langer nodig om door de lijmlaag heen te dringen. Ook kan de kamertemperatuur de inwerktijd hebben beïnvloed. Als de kamer te koud is, kan dit de inwerktijd verlengen.

Kortom, je moet de voorbereidingen altijd in de gaten houden en voortdurend de voortgang van de wimperlift in de gaten houden. De informatie uit je analyse aan het begin zijn slechts aanwijzingen waarop je kunt vertrouwen om bij benadering een inwerktijd te kiezen.

 

Fout #5: wimpers niet goed ontdaan van kleurresten

Het gebeurt maar al te vaak dat klanten de Luxe Wimperlift behandeling afsluiten met vastzittende wimpers. De reden hiervoor is het onvoldoende schoonmaken van de wimpers na de wimperlift. Vooral tussen de wimpers verstoppen zich graag kleur- en lijmresten. Dit kan leiden tot fatale gevolgen. Er wordt namelijk aangeraden om het gebied rond de ogen 24 uur lang niet te wassen. Als resten van de wimperlift in de ogen blijven zitten, kunnen ze in het oog komen en jeuk, een branderig gevoel of allergische reacties veroorzaken.

Daarom is het belangrijk om de ogen grondig schoon te maken met een wimperborsteltje en alle restjes eruit te kammen. Het is ook de moeite waard om microborstels te gebruiken om de ruimtes tussen de wimpers schoon te maken.

De wimpers moeten droog, schoon en goed gescheiden zijn voordat je klaar bent met de behandeling. Geen vliegenpoten of vastzittende wimpers. Anders kun je je oog onvoorzichtig vastpakken en komen er resten in je oog die schade kunnen veroorzaken.

Hoe nauwkeuriger je de wimpers uitkamt en reinigt, hoe groter het wow-effect voor jou.

Daarnaast zijn deze verzorgingstips erg belangrijk voor je:

In de eerste 24 uur is het belangrijk om contact met dampen, crèmes en vocht te vermijden.
Kijk niet in de stoom tijdens het koken! Waterproof mascara moet je ook niet gebruiken, want dat tast het laminaat aan. Een pH-neutrale oogmake-up remover of nog beter, een speciale wimpershampoo zijn de beste verzorging voor de wimpers na de wimperlifting, zodat het beschermende laagje langer meegaat. Na de wimperlifting moeten de wimpers dagelijks worden behandeld met een vitamineserum.