Luxe Wenkbrauw Lift Tutorial

Luxe Wenkbrauw Lift Tutorial

Stap voor Stap Handleiding: Luxe Wenkbrauwlifting Set
STAP 1: Reinig uw wenkbrauwen met een reiniger

Voordat je met de behandeling begint, raden we je aan ervoor te zorgen dat de huid rond je wenkbrauwen zo schoon en zo olievrij mogelijk is. Een vette huid of make-up kunnen verhinderen dat de lotions werken. Vuil of resten op de wenkbrauwen en de huid verhinderen dat de wenkbrauwlijm goed hecht.

Zorg ervoor dat je voor de behandeling alle make-up of resten verwijdert met onze Luxe Cleanser (optioneel) of je dagelijkse gezichtsreiniging. We raden aan een babyshampoo te gebruiken, omdat deze een PH van 5,5 of meer heeft, en het haarschilfers kan openen, waardoor het plakken veel gemakkelijker wordt.

Opmerking:
 • Zorg dat je wenkbrauwen droog zijn door ze af te kloppen met een tissue.
 • Door met een schoon doek te beginnen kunnen de verschillende lotions ook efficiënter werken.
 • Werk tegen de richting van de haargroei in om ook de huid onder de wenkbrauwen schoon te maken.


STAP 2: Fixeer je wenkbrauwen in de gewenste vorm

 1. Breng Luxe Wenkbrauwlijm royaal aan op de wenkbrauwen.
 2. Breng de wenkbrauwen in de gewenste vorm met een kammetje/borsteltje voor wenkbrauwen.
 3. Zorg ervoor dat alle haartjes plat liggen, corrigeer indien nodig.
Opmerking:
 • Voor een natuurlijk resultaat de wenkbrauwen niet te steil naar de haarlijn fixeren. Corrigeer de stand van de haartjes door opnieuw Luxe Eyebrow Glue aan te brengen en opnieuw te kammen.

Stap 3: Breng de Luxe Perming Lotion aan

 1. Begin met het aanbrengen van perming lotion vanaf de bovenkant van de wenkbrauw, zodat de haartjes die meer van richting moeten veranderen langer kunnen verwerken. Bedek de hele wenkbrauw met een royale hoeveelheid perming lotion.
 2. Verspreid de lotion van de binnenhoek naar de buitenhoek en borstel dan de lotion van de buitenhoek naar de binnenhoek, waarbij je ervoor zorgt dat de wortels van de haartjes bedekt raken. Herhaal de beweging één keer naar boven en één keer naar beneden.
 3. Verwijder lotionresten met een droog wattenschijfje zonder de lijm van je wenkbrauwen te verwijderen. Breng zo nodig opnieuw lijm aan om de wenkbrauwen in de gewenste vorm te fixeren.

Opmerking:
 • Vermijd het inwrijven van lotions op de huid om irritatie te voorkomen en richt je op het bedekken van de wenkbrauwharen vanaf de wortel.
Inwerkingstijd :
Fijn haar: 8 min.
Medium haar: 10 min.
Dik haar: 12 min.

Je kunt de inwerkingstijden controleren door enkele haren in tegengestelde richting op te tillen. Kaatsen ze terug - dan betekent dat dat ze nog niet klaar zijn. Als ze geen weerstand bieden - dan zijn ze dat wel. Dat betekent dat ze minder inwerkingstijd nodig hebben.

Het is beter om de haartjes op verschillende plaatsen van de wenkbrauw te controleren, omdat sommige gebieden sneller kunnen verwerken (bijvoorbeeld, de kop van de wenkbrauw heeft over het algemeen zachtere en lichtere haartjes en heeft dus minder inwerkingstijd nodig).

Goed om te weten!
De inwerkingstijd van krullotion hangt af van de grofheid van het haar en hoeveel de richting ervan moet veranderen. Hoe grover het haar/ hoe meer de richting moet veranderen, hoe langer de inwerkingstijd.
Het onderste deel van de wenkbrauwharen groeit van nature naar boven en het bovenste deel naar beneden. Het bovenste deel heeft ook veel kleine hardnekkige kruishaartjes die het moeilijkst op te heffen zijn. Dit alles betekent dat de bovenkant van de wenkbrauw het langst en het meeste werk vergt om opnieuw vorm te geven.

STAP 4: Breng fixerende lotion (+ huishoudfolie) aan.

De fixerende lotion geeft je wenkbrauwen hun nieuwe vorm.
 1. Breng fixerende lotion aan op de hele wenkbrauw en vorm hem dan hoe je de wenkbrauwen wilt hebben met het Luxe borsteltje.
 2. Bedek ze met huishoudfolie en druk ze stevig aan.
 3. De inwerkingstijd is slechts 8 minuten voor alle haartypes.
Opmerking:
 • Het borstelen moet voorzichtig gebeuren om de huid niet te irriteren en te voorkomen dat de haren na de Lifting lotion uitrekken.
 • Als er maar een paar hardnekkige haren zijn die niet plat willen liggen, kun je ze vastzetten met lijm voordat je de fixeerlotion aanbrengt. Als alternatief kun je ook een beetje katoenen gaasje gebruiken.

STAP 5: Het verven van de wenkbrauwen (optioneel en niet inbegrepen)

Je wenkbrauwen zijn nu in perfecte vorm gefixeerd. Om elk perfect gevormd haartje zichtbaar te maken, ontbreekt nu alleen nog wat kleur! Meng de kleur en breng het royaal aan op de wenkbrauwen. Zorg ervoor dat al je wenkbrauwen bedekt zijn. De verwerkingstijd is slechts 3-4 minuten.

Nadat de inwerkingstijd voorbij is, verwijder je de kleur grondig met een vochtig wattenschijfje.

Opmerking:
 • Bedek voor het aanbrengen het gebied rond je wenkbrauwen met vaseline om je huid te beschermen.

Goed om te weten!
 • Als je op zoek bent naar een kleurset, kun je op onze website onze Luxe Kleurset vinden.
STAP 6: Het aanbrengen van de verzorgingslotion
 1. Breng tot slot de Verzorgende lotion aan om je wenkbrauwen te revitaliseren. Kam daarna je wenkbrauwen grondig door.
 2. Laat 4 minuten inwerken voor alle haartypes.
 3. Maak de wenkbrauwen schoon met vochtige wattenschijfjes en verwijder de lijm. Kam dan lijmresten uit met een wimperborsteltje en kam de wenkbrauwen in vorm en stijl. Klaar!
Opmerking:
 • Zorg ervoor dat er geen lijm achterblijft.
Must do Luxe Wenkbrauwlift Nazorg
 • Vermijd contact van je wenkbrauwen met water, stoom, warme baden, sauna's na het aanbrengen gedurende 24-48 uur.
 • Vermijd oliën, shampoo en lotions gedurende 24-48 uur.
 • Vermijd wenkbrauwmake-up gedurende 24 uur.
 • Vermijd wrijven of trekken aan je wenkbrauwen gedurende 24 uur.
 • Slaap tot 48 uur na het aanbrengen op je rug! Omdat je wenkbrauwen nog steeds van vorm veranderen, kan slapen op je zij of druk uitoefenen op je wenkbrauwen ervoor zorgen dat ze verkeerd gevormd worden.

Aanbevolen om te doen
 • Gebruik een olievrije make-up remover.
 • Vermijd agressieve producten.
 • Om je wenkbrauwen er pluizig uit te laten zien en te voorkomen dat ze gaan klitten, borstel je ze dagelijks. Je kunt een wenkbrauwborsteltje gebruiken (speciaal voor dit doel gemaakt).
Gebruikers Mededeling
 • Let op voor gebruik: Ondanks meerdere geteste ingrediënten en tot nu toe geen intolerantie bevestigd door onze klanten, test het product voor gebruik op huidvriendelijkheid (test kleine hoeveelheid op de rug van de hand). Houd het oog gesloten tijdens het aanbrengen en verwijder contactlenzen.
 • Liften mag je zo vaak herhalen als je wilt, maar we raden aan minstens 2 weken te wachten om overbewerking te voorkomen. Dit betekent dat als je je lift na een week of twee wilt opfrissen, dat absoluut prima is!
 • Verkeerd aanbrengen kan irritatie aan het oog veroorzaken (vermijd oogcontact). Als oogcontact optreedt, spoel dan 3-5 minuten met water en zoek zo nodig medische hulp.
 • Luxe Cosmetics is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door dit product of onjuist gebruik. Buiten bereik van kinderen houden.