Help, Luxe Wenkbrauw Lift duurt maar een paar dagen

Help, Luxe Wenkbrauw Lift duurt maar een paar dagen

Luxe Wenkbrauw Lift Tutorial Help, Luxe Wenkbrauw Lift duurt maar een paar dagen Luxe Wenkbrauw Lift Tutorial

Verkeerd aanbrengen kan de wenkbrauwhaartjes beschadigen

Als de wenkbrauwen een paar dagen na de Luxe wenkbrauwlift krullen of golven, is dat 100% een indicatie dat de haartjes beschadigd zijn. Dit gebeurt wanneer de toepassingstijd te hoog is. Sommige brow lift stylisten denken dat je alleen maar de lotions hoeft uit te smeren en te wachten. Zij volgen strikt de instructies van de fabrikant op de verpakking. U moet echter niet achterover leunen tijdens de behandeling, maar steeds tussendoor controleren of de lotions hun werk al hebben gedaan. Bovendien kunnen de instructies van de fabrikant nooit meer zijn dan een benadering van de belichtingstijd. Hoe lang de lotions daadwerkelijk op de haren moeten blijven zitten, hangt af van de aard van de wenkbrauwen van de betreffende klant.

Elke behandeling moet altijd worden voorafgegaan door een gedetailleerde analyse. Kijk daarvoor goed naar de conditie van de haren. Heb je dunne, fijne wenkbrauwhaartjes of dikke, borstelige? Fijne haren hebben een kortere inwerktijd nodig dan dikkere haren. In welke richting groeien de haren? Wat is de conditie van de huid? Zijn er puistjes of verwondingen? In dit geval moet u geen Luxe wenkbrauwlift behandeling uitvoeren omdat de lotions pijnlijk kunnen zijn.

Kam de wenkbrauwen omhoog in de juiste hoek

Als je je wenkbrauwen helemaal 90 graden omhoog kamt, breken de haartjes bij de wortels af. Dit weet je misschien als je je haar de hele dag in een strakke vlecht draagt. Dit kan ook pijn veroorzaken in het wortelgebied. Zorg dus altijd voor een hoek van ongeveer 60 graden en werk met de groeirichting mee.

Vitamines voor de wenkbrauwharen

Aan het einde van de Luxe wenkbrauwlift behandeling zijn de wenkbrauwen blij met een mooie eindbehandeling. Het Luxe Wenkbrauwserum is hiervoor zeer geschikt, omdat het verrijkt is met tal van waardevolle mineralen. Bovendien voedt het Luxe Wenkbrauwserum de wenkbrauwhaartjes als een keratinelaag en sluit de structuur die tijdens de behandeling werd geopend. Dit verzorgt niet alleen de haren, maar beschermt en versterkt ze ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf.