Luxe Wenkbrauwserum Tutorial

Luxe Wenkbrauwserum Tutorial

Stap voor Stap Handleiding: Luxe Wenkbrauwserum

Jouw Luxe Wenkbrauw Serum Handleiding

STAP 1: Test het op je huid

Doe voor de eerste behandeling een patch-test op je huid om er zeker van te zijn dat je geen allergische reactie op het serum hebt. Veiligheid voor alles!

Opmerking:

 • Zoals bij alle cosmetica kunnen sommige mensen allergisch zijn. Sommige mensen kunnen steken of jeuk ervaren als ze beginnen met het gebruik van ons Luxe Serum. Dit is echter bijna nooit het geval. Als het probleem aanhoudt, stop dan met het gebruik.

Wist je dat?

 • Het hoogwaardige Luxe Serum ondersteunt de natuurlijke groei van de wenkbrauw of wimpers. Het zorgvuldig gecombineerde werkstoffencomplex helpt om je wimpers en wenkbrauwen er natuurlijk vol en dicht uit te laten zien. Hyaluronzuur en vitamine E voorzien de wenkbrauwen van een extra dosis vocht en verzorging.

STAP 2: Maak uw huid schoon

Voordat je met de behandeling begint, moet je ervoor zorgen dat de huid rond je ogen en wenkbrauwen zo schoon en zo olievrij mogelijk is. Een vette huid of make-up kunnen de werking van de serums verhinderen.

Eenmaal gereinigd kan het de actieve ingrediënten goed opnemen. Verwijder je make-up met een olievrije make-up remover of reiniger.


Opmerking:

 • Zelfs als je je gezicht al met een reiniger hebt gereinigd, moet je nu alles weer afspoelen met een beetje warm water. Je poriën gaan dan open en de huid kan de ingrediënten beter opnemen.

STAP 3: Breng het Luxe Serum aan

Nu kun je Luxe Serum aanbrengen op je wenkbrauwen of wimpers. Om je wenkbrauwen of wimpers te laten groeien hoef je geen grote hoeveelheid te nemen. Het is voldoende om de vloeistof zo aan te brengen dat de haartjes licht bevochtigd worden. Je kunt een licht koel gevoel merken.

Wimpers: Breng eenmaal per dag slechts één streek Luxe Serum aan bij de wortel van je bovenste wimpers (als een eyeliner). Eén haaltje is voldoende voor beide wimperlijnen.
Wenkbrauwen: Dagelijks aanbrengen op de wenkbrauwen.

Opmerking:

 • Laat het serum een nacht inwerken. Hetzelfde proces geldt bij gebruik op de wenkbrauwen.

STAP 4: Laat het drogen

Wacht met het aanbrengen van aanvullende schoonheidsproducten tot het serum volledig is opgedroogd.

STAP 5: Consistentie

We raden aan het serum aan te brengen voor het slapen gaan, voor maximaal resultaat! Zorg ervoor dat je huid schoon is voordat je het aanbrengt. Als je het een dag vergeet, haal je het de volgende dag gewoon in.

Opmerking:

 • Houd er rekening mee dat dit een serum is. Sommigen zien al na twee weken resultaat, terwijl anderen er een tot twee maanden over doen. Houd je aan je routine, want consistentie is de sleutel tot goede resultaten (vooral met serums).

Belangrijk:

Doe niet meerdere toepassingen of dubbele aanbrengingen. Door meer te gebruiken dan voorgeschreven krijg je geen sneller resultaat. Eén keer stippen in het flesje is voldoende voor beide ogen. Patch testen wordt altijd aanbevolen voor gebruik.

 • Vermijd direct contact met de ogen.
 • Niet gebruiken als je zwanger bent, borstvoeding geeft, tijdens chemotherapie, borstvoeding geeft of jonger bent dan 18 jaar. Raadpleeg voor gebruik je arts.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
 • Bij roodheid of irritatie stoppen met het gebruik van het product.
 • Als je een medische aandoening hebt, raadpleeg dan voor aankoop je arts.
 • Lees voor meer informatie en voor gebruik de bijsluiter op de doos.
 • Vervang oude flesjes elke 2 maanden voor maximaal resultaat. Wij raden aan ons Luxe Serum te bewaren bij 2,2°C tot 25°C (36°F tot 77°F) en het deksel na gebruik goed af te sluiten.