3 eenvoudige tips om de levensduur van uw luxe wimperlijm te verlengen

3 eenvoudige tips om de levensduur van uw luxe wimperlijm te verlengen

Luxe Wimperlift Tutorial 3 eenvoudige tips om de levensduur van uw luxe wimperlijm te verlengen

Tip 1: Reinig de lijm met alcohol

Na elke behandeling is het zeer belangrijk om de opening en het borsteltje van de wimperliftlijm te reinigen met alcohol (bijv. huiddesinfectiemiddel). Spuit daartoe gewoon een beetje alcohol op een cosmetische doek en veeg daarmee de opening en het borsteltje van de lijm af. Dit verwijdert het residu dat onvermijdelijk achterblijft bij het werken met de wimperlift lijm. Zo kan de lijm zonder problemen weer worden gesloten, zonder dat er lucht bij komt, waardoor de lijm zou uitdrogen.

Tip 2: Heet water tegen dikke lijm

Zelfs als u altijd de eerste tip gebruikt wanneer u klaar bent met een wimperliftbehandeling, zal de lijm na verloop van tijd toch indikken. Een paar druppels heet water zal helpen. Laat ze gewoon in de lijm vallen en schud één keer krachtig. Zorg ervoor dat je maar een paar druppels gebruikt. De wimperlift lijm is oplosbaar in water. Daarom werkt deze truc zo goed als het te dik is geworden. Als je te veel water gebruikt, plakt het niet. U kunt deze tip elke 2-3 behandelingen herhalen.

Tip 3: Bewaar de lijm altijd in een verpakking

De wimperlift lijm moet altijd op een donkere en koele plaats worden bewaard. Zo kan zonlicht ervoor zorgen dat de lijm snel uitdroogt.

Dit klinkt heel eenvoudig, maar in feite gooide ik de verpakking van de lijm meteen na het openen ervan weg. Kort daarna veranderde ik telkens dat de lijm zo snel uitdroogde en ik weer een nieuwe moest kopen.