Welkom bij Luxe Cosmetics, je one-stop shop voor revolutionaire schoonheidsproducten. We brengen verandering in wat mogelijk wordt geacht, en dat vanuit het comfort van je eigen huis.

ONZE GROOTSTE WAAROM

De moderne schoonheidsindustrie is vaak schadelijk voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, en ook voor het milieu. Luxe Cosmetics is van mening dat niemand zijn gezondheid of principes moet opgeven om er mooi uit te zien. We geloven zelfs dat hoe gezonder en productiever je bent, hoe beter je je voelt. Daarom wilden we schoonheid op een andere manier benaderen.

We geloven sterk in natuurlijke, eenvoudige en gebruiksklare schoonheid. Iedereen wil er tenslotte elke ochtend GEWELDIG uit zien, we streven er dus naar om dat voor iedereen mogelijk te maken.

Onze missie is het ontwikkelen van onderhoudsvriendelijke en simpele producten die je elke dag met vertrouwen kunt dragen.

Daarom produceren wij hoogwaardige cosmetica voor wimpers en wenkbrauwen. Onze producten zijn meermaals bekroond en getest in het laboratorium. Al onze producten zijn veganistisch en dierproefvrij.

Elke dag streven we ernaar om elk aspect van ons merk en onze klantervaring te verbeteren. Als je denkt dat we op een bepaald gebied kunnen verbeteren, wat het ook is, neem dan contact met ons op! We staan altijd open voor nieuwe ideeën en kritiek en horen graag wat je te zeggen hebt!